luni, 29 decembrie 2008


Bella si Edward traiesc cea mai dureroasa contradictie din toate timpurile. Irezistibil atrasi unul de celalalt, sunt insa aflati in imposibilitatea de a fi cu adevarat impreuna.

In timp ce Bella este o fata normala de 17 ani, poate putin prea predispusa la accidente, recent mutata in Forks, un orasel ploios foarte deosebit de insorita Arizona in care a trait toata viata, Edward are 17 ani de...ceva timp. Mai exact de mai mult de 90 de ani, cand, aflat pe patul de moarte, a fost transformat intr-un vampir. Si in timp ce este hotarat sa o protejeze pe Bella de orice primejdie, nu stie daca poate sa o protejeze de cel mai mare pericol: el insusi si setea nemasurata pe care i-o starneste sangele ei.

“Amurg” (Twilight) este prima carte din saga scrisa de Stephenie Meyer. Cele 4 carti de dimensiuni considerabile (fiecare dintre volume are cateva sute de pagini) povestesc intamplarile prin care Bella si Edward trec pentru a putea fi impreuna, pentru totdeauna. Volumul „Amurg” a fost transformata pentru marele ecran, care in Romania va sosi pe 29.01.09, iar in curs de productie este filmul corespunzator celei de-a doua carti din serie, „Luna Noua” (New Moon).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu