luni, 29 decembrie 2008


Luna noua este numele pentru acel tip de noapte cand luna este subtire, aproape inexistenta pe cerul intunecat. Nume cum nu se putea mai potrivit cu starea de spirit a lui Bella, eroina din Amurg (Twilight), care isi continua in acest al doilea roman din saga scrisa de Stephenie Meyer aventurile si povestea de dragoste alaturi de vampirul Edward.

Dupa un accident involuntar la ziua ei de nastere, Edward decide ca cel mai bine pentru iubita sa este sa dispara din viata ei, luind cu sine toate lucrurile care ar putea sa ii aduca aminte de el. Puternic indragostita, Bella cade intr-o depresie crunta, intr-o stare catatonica, din care, dupa cateva luni, doar veselia si prietenia lui Jacob Black incep incet incet sa o scoata.

Dar cand Edward are impresia, in urma unui sir de intamplari, ca dragostea vietii sale a murit, decide si el la randul sau ca nu mai isi poate continua viata, iar singura modalitate de a face acest lucru este sa provoace cea mai puternica familie de vampiri, Volturi, cunoscuti drept familia regala din aceasta lume intunecata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu