marți, 27 ianuarie 2009


Multi dintre adolescenti,pentru a parea "cool" sau interesanti,pentru a fi in centrul atentiei,sau pentru a se da mari in fata prietenilor aleg ca mijloc de distractie alcoolul.
Unii cred ca alcoolul iti da senzatia ca esti mai tare,ca esti mai puternic,dar nu este adevarat..doar increderea de sine te poate face sa fi mai puternic si mai bun.
Daca bei,singura dovada pe care o dai este de lasitate,de slabiciune pentru ca nu te poti abtine,pentru ca esti doar un papagal ce ii imita pe cei dn jurul tau, in schimb daca te abtii atunci cand toata lumea bea,esti MARE.
Alcoolul te schimba,dar intotdeauna in sens rau.

Daca esti intr-o situatie ca asta, nu uita:

ALCOOLUL NU TE FACE MARE!

2 comentarii:

  1. " Alcoolul nu te face mare!" este adevarat, dar nu in totalitate. Cine a spus asta a gandit, copii daca beti alcool nu inseamna ca veti deveni maturi. dar nu eu sunt tipul de om care ma indrept spre acel ceva considerat nebunie... acolo unde acoolul poate fi o solutie... esti total distrus... nu te mai simti in stare sa te ridici de la pamant... de duci te inbeti... dormi intr-ul hal de hal... a doua zi te trezesti... vezi in ce hal esti.... vezi ca nu a mai ramas nimic din tine si-ti spui "trebuie sa-mi revin" si renasti din propia cenusa... o experienta ce te impinge sa iti traesti viata... oricum nu orice om este in stare sa constientizeze ca trebuie sa-si revina cand ajunge intro stare deplorabile precum cea dupa betie sau evetual coma alcoolica... si sa nu fiu inteles gresit si un om normal poate constientiza ca trebuie sasi revina...
    in concluzie "acoolul nu te face mnare" dar cu o singura exeptie si anume cea prezentat mai sus

    RăspundețiȘtergere