marți, 24 februarie 2009

Prietenia

Prietenia.
Prietenia este un spatiu inchis in care te refugiezi pentru a-ti exprima sentimentele.A avea prieteni care sa te sprijine si sa te ajute atunci cand iti este greu este, in mod cert, o binecuvantare pentru fiecare dintre noi.Fara prieteni viata iti este distrusa.Pana si necuvantatoarele au preteni.
Un vis,o dorinta,o bucurie,o tristete.Fiecare dintre noi le simte la un moment dat si doreste sa le imparteseasca cuiva.Cine este mai potrivit,daca nu un prieten?
Prietenia este mai profunda poate decat insasi iubirea pentru un sex opus.Un pireten adevarat nu pleaca atunci cand iti este mai greu.Un prieten adevarat stie intotdeauna ce gandesti,ce simti,cum te simti privindu-te pur si simplu in ochi.
Pentru mine prietenia inseamna TOTUL.
Alaturi de prieteni am trecut prin multe.Am zambit atunci cand ne-a fost mai greu,doar pentru a ne alina durerea.
Ne-am exprimat fericirea sarind,poate,in sus de bucurie.Am plans cand am avut motive. Am ras.
Ne-am ajutat reciproc,nu neeaparat cu ceva material,ci mai degraba cu un sfat.
Asa cum spunea cineva "iubirea dureaza 3 ani",in schimb prietenia dureaza o viata.Fara prieteni nu poti decat sa mergi..ca barca pe uscat. Prietenii au ceva ce iti lipseste...de pilda optimismul.Prietenii cei mai apropiati sunt cei care inteleg cel mai bine ce e cu viata noastra, carora le pasa de noi la fel ca si noua,care ne sunt alaturi la succese si la esecuri, sunt cei care rup farmecele asupra singuratatilor noastre.Prietenia inseamna incredere si respect.Exista un moment in viata in care ar trebui sa faci "curatenie" in borcanul cu prieteni.Pe cei adevarati ii pastrezi,iar pe restul ii eliberezi.
Cineva mai spunea ca:
Prietenia este... tipul de dragoste pe care ne închipuim că o trăiesc îngerii.
Ii dau foarte mare dreptate.



P.S.:S, iti multumesc ca ai fost alaturi de mine!
Asta pentru ca tin la tine mai mult decat iti imaginezi.

Cu drag,
Eu.

Un comentariu:

  1. Prietenia este legatura cea mai de pret pe care o poate avea o persoana...este ca o fiinta ce trebuie mentinuta in viata cu multa dragoste,intelegere si sinceritate.

    RăspundețiȘtergere