marți, 23 februarie 2010

Africa....again....


Visul meu este sa fiu voluntar in Africa.Multi nu-mi inteleg pasiunea pentru aceasta regiune,dar Africa ma atrage enorm. Nu mai suport sa vad atata tristete, atata suferinta pe chipul copiilor care mor de foame si de boli.
Vreau sa ma joc cu acei copii,sa dansez in mijlocul triburilor,sa ii invat, sa castig experienta,si sa pot ajuta oameni care chiar au nevoie de noi.Sa aduc un zambet pe chipurile bolnave de malarie,SIDA sau tetanos ale copiilor. Toti copiii au drepturi-de ce nu si ei?
Au dreptul la viata si la o educatie corecta.Avand in vedere ca parintii lor nu le-o poate oferi,voluntarii sunt cei mai in masura sa o faca. Acesti copii trebuie sa aiba un viitor asugurat,ei au vointa,ei chiar pot,dar nimeni nu le ofera o sansa.
Multi spun ca este inutil sa te implici intr-o astfel de actiune pentru ca nu iti aduce niciun beneficiu material,dar in acest caz,nu banii au valoare ci faptul ca poti ajuta atatea suflete.
Ei au avut nesansa de a se naste intr-un colt de lume in care saracia i-a inundat.


Vreau sa ajut pentru ca VREAU,pentru ca POT si pentru ca SE MERITA!

Un comentariu:

  1. Hey .. asta e un lucru foarte frumos :) si nobil. E mult de munca si sa ajungi acolo. Si cu siguranta e o experienta marcanta. Mult succes si ... poate ... candva ... o sa ma alatur tie. Mi`ar place.

    RăspundețiȘtergere