joi, 4 martie 2010

Hug me and smile...


In viata trebuie sa fii atent la detalii...un zambet,o privire,o imbratisare neasteptata pot insemna mai mult decat iti imaginezi. si mai mult decat atat iti hranesc sufletul.
Ce poate fii mai frumos decat o imbratisare a unei persoane pe care o reintalnesti dupa mult timp sau zambetul unui copil?!
cineva a spus ca in viata "Vei intalni oameni care te vor uita. Vei uita oameni pe care i-ai intalnit. Dar uneori intalnesti oameni pe care nu ii poti uita."-doamne cat adevar a grait.
Sunt persoane carora multi dintre voi nu le-ati dat importanta,dar eu am incercat sa ii cunosc,le-am ascultat sfaturile care au venit mai mult din partea unui parinte decat din partea unei persoane oarecare si m-au cucerit...
Multe zambete am primit,multe imbratisari m-au incalzit,dar putine sunt acelea care au ramas acolo in suflet.si daca au ramas inseamna ca acea persoana chiar inseamna ceva pentru mine si cu siguranta nu le voi uita.
Daca iti voi oferi vreodata un zambet crede in el,pentru ca nu stiu sa mint,daca iti voi oferi vreodata o imbratisare primeste-o ,pentru ca ti-o voi da pentru ca meriti si pentru ca insemni ceva pentru mine.

Toti avem nevoie de acest "desert" la un moment dat nu ezita sa il oferi.


[Pentru ca azi am primit o imbratisare adevarata]

7 comentarii:

 1. Am trecut să-ţi las o îmbrăţişare sinceră.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc frumos!
  Iti las un zambet cald:)

  RăspundețiȘtergere
 3. foarte adevarat! o imbratisare, un zambet sunt cu adevarat unele dintre cele mai importante lucruri in viata!
  sa ai parte de o primavara frumoasa!

  :) un zambet din toata inima

  RăspundețiȘtergere
 4. toate persoanele se uita:).o sa iti dai seama pe parcurs de chestia asta...vor veni altele care iti vor incalzi inima ...asa gandesti acum,la varsta asta,dar pe parcurs iti vei schimba viziunea asupra "oamenilor"

  RăspundețiȘtergere
 5. sincer,nu cred in teoria asta...sunt persoane pe care le cunosc de multi ani...cu care am vorbt poate o ora,o zi..dar mi-e greu sa le uit...si-au pus amprenta undeva in adancul sufletului...si acolo vor ramaene...e ca o rana care apoi iti lasa o cicatrice..

  Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 6. geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeniala posa cu maci;x

  RăspundețiȘtergere
 7. Unele persoane urca si coboara din trenul vietii noastre,persoane de care ne vom aminti sau nu.Si este adevarat,vom uita oameni pe care i-am intalnit,insa vor fi persoane care ne vor ramane mereu,acolo Undeva in suflet.

  O primavara fericita>:D<.

  RăspundețiȘtergere